donderdag 6 februari 2014

Spreekbeurt over mijn hobby (deel 2)

Johanna kan best weg met een volleybal. We wachten nog steeds het weer af om eens een demo buiten bij te wonen. Ondertussen is haar balletje al een paar keer de klas rondgegaan, maar meester Tom heeft gezegd dat ze die nu maar een paar keer moet aaien tot die terug kan naar de turnzaal.



Margaux zwemt in alle stijlen en het liefst nog met zwemvliezen aan. We wisten al lang dat ze een waterrat was, want in de zwemles mag ze regelmatig een oefening tonen. Ze draagt een groene badmuts, want ze zit al in de gevorderde groep.


Op de foto kijkt hij misschien niet zo blij, maar toch geniet Jonas enorm van zijn zwemmen. We konden zelfs een filmpje bekijken van op de glijbaan. Jonas is nog niet zo lang gestart, maar zal wellicht binnenkort een groep hoger mogen!


Ferran is fan van Messi en weet er dan ook alles over! Hij bezocht zelfs met zijn mama en papa al enkele stadions waar de grote voetbalploegen, zoals FC Barcelona, trainen. De klasgenoten waren natuurlijk wel jaloers van zijn indrukwekkende ervaringen!


Een andere voetbalfanaat, is onze Dave. Samen met Ferran in de ploeg, maken ze het hun tegenstander best moeilijk. Hij heeft een collectie voetbalschoenen die we allemaal eens van dichtbij mochten bewonderen. Dave kijkt al uit naar de volgende match!


Onze laatste voetbalfan in de klas is Milan. Doordat hij zo snel kan lopen, scoort hij bijna elk tornooi. Trainers van andere ploegen durven hem wel eens observeren, omdat hij zo'n talent is! Zou hij ooit prof worden? Hij droomt er in ieder geval stiekem van!





1 opmerking:

van milan voor jufrouw zei

mooigedaan juf Vicky mooie foto
het was leuk de spreekbeurten